Najveći izbor uređaja, opreme i alata za vaš dom i vrt

KATEGORIJE
Više kategorija Manje kategorija

DOSTAVA

Dostava podrazumjeva dostavu u svako, pa i najmanje mjesto u Bosni i Hercegovini  i to uglavnom unutar 1-2 radna dana. Kako bismo izbjegli moguće prevare koje se mogu pojaviti u transportu, posao dostave povjerili smo kurirskim službama InTime, Euro Express i X-Express.

Prednosti ovih kurirskih službi su:

  • brza, sigurna i precizna dostava;
  • online uvid u praćenje pošiljke (po otpremi pošiljke, na vaš zahtjev na email adresu vam možemo dostaviti broj pošiljke kako biste bili u mogućnosti pratiti kretanje vašeg paketa online)

Napomena

Svaki proizvod dolazi u originalnoj ambalaži tako da se standardnim manipulacijama u transportu ne može oštetiti. Savjetujemo da proizvod prilikom preuzmanja pregledate i provjerite da ambalaža nema fizičkih oštećenja ili eventualnih nedostataka. Ukoliko primjetite bilo šta od navedenog, nedostatak odmah prijavite dostavnom kuriru i u tom slučaju ne preuzimajte pošiljku.

Ako su svi uslovi dostave ispunjeni i ambalaža nema fizičkih oštećenja, kupac je dužan potpisati otpremnicu (dokaz o isporuci), nakon čega nas dostavna služba obavještava da je paket isporučen.

Gdje je moja narudžba?

Po otpremi pošiljke na na vaš zahtjev na vašu email adresu možemo poslati broj za praćenje pošiljke. Uz broj za praćenje dobićete i link za stranicu na kojoj treba da upišete taj broj i na taj način ćete biti u mogućnosti pratiti kretanje vašeg paketa online.