Najveći izbor uređaja, opreme i alata za vaš dom i vrt

KATEGORIJE
Više kategorija Manje kategorija
Vrt i dom - O nama

VRT I DOM

Vrt i dom je internet prodavnica koja vam nudi veliki izbor kućanskih aparata, alata, mašina i druge tehnike za primjenu u vašem domu i oko njega. S obzirom da sarađujemo isključivo sa ovlaštenim distributerima, u našem asortimanu se nalaze samo originalni proizvodi sa fabričkom garancijom i koji se mogu servisirati u svim ovlaštenim servisima u Bosni i Hercegovini.

pogledaj ponudu

Naše prednosti

Od početka poslovanja težimo da našim kupcima ponudimo proizvode svjetski poznatih proizvođača po prihvatljivim i konkurentnim cijenama, što je dovelo do toga da postanemo prepoznatljivi po širini asortimana i povoljnim proizvodima.

Nudimo Vam veliki izbor tehničkih proizvoda, potrošačke elektronike, mašina, alata i vrtnog namještaja, ovlašteni servis i dostavu širom Bosne i Hercegovine. Trudimo se da naš prodajni asortiman svakog dana bude sve bogatiji kako bismo ispratili sve vaše zahtjeve.

Na sve vaše upite brzo reagujemo, tako da ukoliko neki artikl nije dostupan na našoj online prodavnici, potrudićemo se da ga u što kraćem roku pronađemo kod naših dobavljača i pošaljemo Vam ponudu za njega.

Dostupni smo putem online prodavnice, telefona, e-maila, kao i naloga na društvenim mrežama. Uvijek smo tu da Vam ponudimo proizvod baš za Vas, savjet ili pomoć.

Uvijek spremni da Vam omogućimo što kvalitetniju, povoljniju i jednostavniju kupovinu tehničkih proizvoda koji će poboljšati život Vas i Vaše porodice.

Nastojimo da ispratimo sve inovacije u svijetu tehnike, tehnologije i komunikacije, radi lakšeg, kvalitetnijeg i prisnijeg odnosa sa svojim kupcima i partnerima, a sa ciljem postizanja obostranog zadovoljstva kroz širi asortiman i veću dostupnost proizvoda.

Šta kupci kažu o nama

Zadovoljan sam. Uređaj je isporučen vrlo brzo i bio je tačno onakav kako je opisano na stranici. Sve preporuke.

Vrt i dom

Ugodno iskustvo kupovine od prvog kontakta do dostave. Trampolina koju sam naručio je kvalutetna i onakva kako je i opisano. Dostavljač se takođe jako prilagodio mom radnom vremenu, te mi je pomogao da trampolinu unesem u dvorište. Sve pohvale.

Vrt i dom

Dobila sam preporuku od kolege i jako sam zadovoljna. Vrlo fer, korektno i transparentno poslovanje od narudžbe do dostave. Osoba koja se javila na telefon bila je jako ljubazna i korektna. Isporuka je bila uredna i na vrijeme, kurir mi je dozvolio da otvorim paket prije preuzimanja.

Vrt i dom

Aparat je došao oštećen. Neugodna situacija sa oštećenom robom je riješena uredno i u kratkom roku. Oštećeni frižider je u roku od dva dana zamijenjen novim bez ikakvih problema.

Vrt i dom

Zahvaljujem na brzom, korektnom i nadasve poslovnom odnosu. Jako sam zadovoljna vašim nastupom i realizacijom kupoprodaje. Roba je dostavljena za dva dana.

Vrt i dom